Rabu, 25 April 2012

Cordy JuiceMinuman kesihatan keluaran Asia Herbal Biotech Sdn Bhd mempunyai keunikan bahan yang diiktiraf sebagai 'Herba Diraja’ dan dikenali juga sebagai 'Lagenda Harta Karun Timur'.... Ianya 100% natural dan vegetarian.

Ia diformulasikan dengan 3 jenis bahan utama iaitu CORDYCEPS, 20 jenis buah-buahan dengan menggunakan teknologi 'hexagonal water' menjadikan ianya cukup hebat dan berkesan dalam menangani pelbagai jenis masalah kesihatan yang melibatkan sistem jantung, hati, pankreas dan buah pinggang malah ia juga mampu meningkatkan tenaga seksual (lelaki dan wanita), mempercepatkan penyembuhan penyakit. dan baik utk sistem penafasan.

Khasiatnya cukup baik untuk penyakit-penyakit seperti::-

-keadaan badan berasid(toksin),
-tekanan darah tinggi,
-anaemia,
-ulser perut
-masalah usus
-masalah hati
-masalah buah pinggang
-kencing manis
-jerawat
-buasir
-bronkitis​ kronik (penyempitan pada saluran penafasan)
-masalah paru-paru
-resdung
-kulit sensitif
-masalah pangkal rahim/servik(wanita)
-kurang darah putih
-sakit otot dan sendi
-gout
-sejuk selepas bersalin
-kandungan asid urik tinggi dan 
-gangguan sistem saraf

Ini adalah diantara penyakit-penyalit  yang dapat disembuhkan, tetapi sebenarnya terdapat pelbagai lagi masalah boleh diatasi  terutamanya  melibatkan sel.

Sekiranya anda berminat dan ingin mengetahui dengan lebih lanjut berkenaan kehebatan Cordy Juice boleh dapatkan maklumat dari saya dengan menghubungi talian telefon 6.012.261.054.3 atau emel ke mykhaiza2u@gmail.com

Tiada ulasan:

Catat Ulasan