Rabu, 14 Ogos 2013

Set cadar "DELVINCI'


Set cadar yang merangkumi cadar, selimut dan sarung bantal memang sangat penting kepada semua orang. Kebanyakan dari kita membeli cadar hanya melihat kepada harganya. Biasanya kita memilih yang murah. Persepsi ini harus diperbetulkan kerana membeli cadar haruslah melihat kepada kualiti kainnya. Harga bukanlah ukuran kerana kita perlu mnggunakan cadar yang baik dan bermutu bagi menjamin keselesaan dan kualiti tidur. 
Cadar yang murah banyak kelemahannya seperti kainnya yang kasar, warna yang luntur dan kadangkala menghasilkan bau yang kurang memuaskan seperti bau bahan pewarna atau bau minyak tanah. Semua ini akan menyebabkan anda berasa tidak selesa, menyebabkan kulit menjadi gatal dan membuatkan tidur anda tidak lena. 

Berbeza sekali dengan set cadar "DELVINCI' yang terbukti sangat bagus kualitinya kainnya kerana ia dihasilkan dari 100% cotton. Sangat lembut, tidak luntur warna, tidak kecut dan tidak menghasilkan sebarang bau. 

Set cadar ini mempunyai 3 siri iatu siri A, B dan C mengikut kemampuan bajut anda Siri A : Harganya agak tinggi sedikit kerana cadar, selimut dan sarung bantal dilapisi dengan span di dalamnya Siri B : Harga sederhana kerana cadar, selimut dan sarung bantal tidak dilapisi dengan span di dalamnya Siri C : Harganya lebih murah kerana jahitan dan rekaannya lebih ringkas. 

Untuk tempahan dan keterangan lanjut, sila hubungi TEL / SMS ke 6.012.261.054.3 atau emel ke mykhaiza2u@gmail.com . Sebarang informasi boleh melayari Laman web : http://www.mykhaiza2u.com atau Facebook : mykhaiza2u

Tiada ulasan:

Catat Ulasan